Oldal kiválasztása

Kulcsár Edina és G.w.M. repesnek a boldogságtól, hiszen néhány nappal ezelőtt kiderült, Edina első közös gyermeküket várja.

Van azonban egy nem elhanyagolható probléma: méghozzá az, hogy Kulcsár hivatalosan még mindig Szabó András Csuti felesége.

Mivel nem mondták ki a válást, ez az apasági vélelmet is nagyban befolyásolja. A törvény értelmében, ha nem válnak el addig, amíg a kicsi megszületik akkor a baba Csuti vezetéknevét fogja kapni.

A megoldás az lehet, ha gyorsan kimondják a válást, és Kulcsár Edina még a kicsi születése előtt hozzámegy G.w.M.-hez.

A gyermek apjának – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti.

A vélelmezett fogamzási idő a gyermek születésének napjától visszafelé számított 182. és 300. nap között eltelt idő, mind a két határnap hozzászámításával. Bizonyítani lehet, hogy a gyermek fogamzása a vélelmezett fogamzási idő előtt vagy után történt.

Ha a nő házasságának megszűnése után újból házasságot kötött, az újabb házasságának fennállása alatt született gyermeke apjának akkor is az újabb férjet kell tekinteni, ha a korábbi házasság megszűnése és a gyermek születése közt háromszáz nap nem telt el.

Ha ez a vélelem megdől, a gyermek apjának a korábbi férjet kell tekinteni – írja a Wikipedia ide vonatkozó szócikke alapján a Blikk.

Nyilván az a cél, hogy a gyermek Márk (G.w.M.) családi nevét kapja meg. (Tehát Varga legyen, ne szabó.) Én azért ennyire még nem haladtam előre.

Főleg azért nem, mert annyira az elején vagyok a várandósságnak, hogy ilyenkor az ember még nem is beszél róla. Szóval még fogalmunk sincs, mikor lesz, mert annyi minden történik velünk – mondta el Kulcsár Edina.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Pápa Joci elegánsan küldte el Lakatos Márkot a búsba: "Mielőtt még begyűjtenél egy agyvérzést, elmesélek egy történetet..."

(Kiemelt kép: RTL Klub)