Oldal kiválasztása

Schobert Laráról, Rubint Réka és Schobert Norbi lányáról egyre többet hallani a közösségi médiában. Lara idén tölti be 18. életévét, így nem meglepő, hogy van barátja.

Lara közösségi oldalát közel 200 ezren követik, és a lány elég gyakran oszt meg friss tartalmakat, főleg képeket a követőivel. Néhány hónappal korábban Lara így nyilatkozott a Hot magazinnak a gyerekkoráról:

“Kicsit husis lány voltam, ezért akkor úgy éreztem, hogy apu »kegyetlenül bánik velem«. Volt, hogy kikapta a kezemből a chipeszacskót, piszkált, és erősködött, hogy sportoljak. Akkor még nem értettem, hogy csak az egészségemet védte. Komoly konfliktusaink voltak, és apa már szakemberek bevonásával próbált helyre tenni, de hiába. Buliztam és feleseltem. Magamtól kellett belátnom a hibáimat. Mára túlléptem ezen a dackorszakon, és nagyon hálás vagyok neki azért, hogy egészséges életmódra nevelt. Barátként tekintek a szüleimre, és nincs olyan téma, amit ne tudnék velük megbeszélni”.

Úgy tűnik, hogy szüleinek a barátja ellen sincs kifogása, akiről annyit lehet tudni, hogy Benedeknek hívják, és divatmodell. Szerinted összeillenek?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

larcibarci (@laraschobertt) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek: Schobert Lara Instagram oldala, kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Betörte az ajtót és besétált a házba a grizzlymedve: a biztonsági kamera mindent rögzített