Oldal kiválasztása

Robert Pattinson London Barnes negyedében született 1986-ban. Anyja, Clare egy modellügynökségnek dolgozott, apja, Richard veterán autókat importált az USA-ból.

Két nővére van, a három évvel idősebb Lizzy, aki énekesnő és dalszövegíró, valamint az öt évvel idősebb Victoria, aki reklámkészítéssel foglalkozik.

Pattinson a Tower House School és a Harrodian School iskolákba járt, már hatévesen szerepelt iskolai színházi produkciókban.

15 évesen csatlakozott a Barnes Theatre Company színtársulathoz. Thornton Wilder Our Town című darabjában látta meg egy ügynök, így indult el filmes karrierje.

2005-ben megkapta Cedric Diggory szerepét a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben, alakításáért a The Times a „jövő brit sztárjának” nevezte. Több kritikus is az új Jude Lawként kezdte emlegetni.

2008-ban megkapta Edward Cullen szerepét az Alkonyat című filmben. 3000 ember közül választották ki Edward szerepére, innentől kapott őrületes lökést a színészi karrierje.

14 éve él reflektorfényben, a hölgyrajhongók pedig folyton azt figyelik, hogy éppen ki az aktuális kedvese.

Mostani barátnőjével a Dior cég bemutatóján jelent meg, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ellopták a show-t.

Kedvesét Suki Waterhouse-nak hívják, 30 éves és modell. Ilyen jól mutattak együtt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue Taiwan (@voguetaiwan) által megosztott bejegyzés

(Képek: Vouge Taiwan Instagram oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ki lesz a leggyorsabb: a kérdés az, mennyi idő alatt találsz rá az egyetlen páratlan hangjegyre