Oldal kiválasztása

Ez a hatéves kisfiú, Bridger Walker bámulatos hőstettet vitt véghez! Saját életét és testi épségét kockáztatva védte meg hőn szeretett kishúgát egy kutyatámadás során.

A kisfiú a megvadult kutya elé ugrott, a támadás pedig hatalmas sebeket ejtett az arcán. Ezeket egy több mint kétórás műtét során több mint 90 öltéssel varrták össze.

Bridger később azt mondta, arra gondolt, ha kettejük közül valakinek meg kell halnia, inkább ő legyen az. Hiszen ő a nagyobb és ő a fiú, neki kell megvédenie a kiszolgáltatott kishúgát ilyen helyzetben.

Ez a bátor cselekedet megihlette a sztárokat, a kissrác kedvenc filmjének a Bosszúálloknak a színészei ajándékokkal halmozták őt el, Chris Evans, Amerika Kapitány megformálója például egy pajzsot küldött a számára.

Az egyik legnagyobb bokszszervezet pedig, a kisfiú hőstettére hivatkozva tiszteletbeli világbajnokká avatta őt: A WBC egy zöld övvel ajándékozta meg Walkert: ”Az új WBC világbajnok Bridger „A világ legbátrabb embere” Walker! Nagyon büszkék vagyunk rád, Drága Bridger. egy igazi hős vagy.” – áll Mauricio Sulaiman közleményében.

Mi is gratulálunk és minden elismerésünk a bátor kisfiúé

(Képek forrása: Instagram)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy buszsofőr sokkoló vallomása: "Az utas a karomra tette a kezét és csak annyit mondott megszorítva a kezem, hogy..."