Oldal kiválasztása

A világjárvány következtében a Back II Black együttes frontemberének, Abebe Dánielnek, azaz Bebének is új pénzkereseti forrás után kellett néznie.

Egy jó barátja felajánlotta számára, hogy dolgozzon ételfutárként, hordja ki az éttermének a megrendeléseit. Bebe el is kezdte a munkát, azonban nem várt fejlemények merültek fel. Így mesélt ezekről a life.hu-nak.

„Amikor híre ment a futárkodásomnak a városban, Nagytarcsán, annyira jó fejek voltak az emberek, hogy egy idő után volt, hogy egy órát töltöttem egy címen. “Gyere be, igyál, vacsorázz velünk!” Így nem lehet dolgozni, ugyanakkor jól éreztem magam, meg jólesik az embernek, hogy így állnak hozzá” – mondta az énekes.

Ám a nagy szeretetnek és jófejségnek az lett a következménye, hogy a Bebénél lévő többi étel a nap végére megromlott.

„A nap végén nekem kellett kifizetni a kihűlt és megromlott kaját. Ez így veszteséges volt nekem is, nekik is” – vallotta be Abebe Dániel.

Ennek pedig az lett a következménye, hogy két hét után a barátjával közös megegyezésben arra jutottak, hogy ezt a munkát így nem érdemes folytatni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most jött ki Majka és Curtis új klipje, a rajongók nem győzik dicsérni, kifogytak a szavakból: szerinted milyen?