Oldal kiválasztása

Rendkívül erősre sikeredett az idei Nagy Ő nyitó adása, ahol megismerkedhettünk azokkal a hölgyekkel, akik a milliárdos Jákob Zoli szívéért versenyeznek.

A hölgyek között volt egy visszatérő is, név szerint Virág, aki már tavaly, Árpa Attila kegyeiért is ringbe szállt.

Virág azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy hiányos öltözetben érkezett Attilához, Hogy miért jött el ismét, az ide kattintva kiderül.

Most azonban nem Virágnak volt legerősebb a belépője, hanem Mónikának, aki először fakanalat ajándékozott Zolinak:

“Ha jól viselkedsz, akkor együtt főzünk majd, de ha rosszul akkor nagyon durván elfenekellek vele” – mondta, és ezzel még messze nem volt vége:

“Van még egy ajándékom neked: ez itt a bugyim, mivel én nem hordok bugyit, és a sufnit mindig karban kell tartani” – szögezte le a rámenős hölgy.

Zolinak abban a pillanatban teljesen elakadt a szava, ez persze ilyen előzmények mellett egyáltalán nem meglepő. Később így értékelte a rámenős hölgy belépőjét: “Mónikáról egy kicsit több információt tudtam meg, mint szerettem volna egy első találkozáskor.”

Mónika azonban büszke arra, hogy nem visel alsóneműt: “Ez egy nagyon furcsa szokás mások számára, de nekem szabadságérzetet ad” – árulta el.

Zoli számára azonban inkább kínos volt ez a szituáció, így nem biztos, hogy Móni az általa kívánt hatást érte el belépőjével.

“Az, hogy kezemben tartom egy nőnek a bugyiját, miközben rajta nincs, ez még talán zavarba is hozott” – vallotta be. Íme Mónika és az ő rendhagyó megérkezése:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hoppá! Vajna Timi megváltoztatta a nevét, így hívják mostantól: vajon mit szólna ehhez Andy?