Oldal kiválasztása

Erős Antónia viszonylag keveset beszél családjáról, a magánéletét szeretné megőrizni és nem a nyilvánosság előtt élni.

Azt sem biztos, hogy sokan tudják, hogy Antóniának és férjének két gyermeke van, méghozzá egy ikerpár, Szonja és Mátyás.

2009-ben születtek, tehát idén töltötték be 13. életévüket. A gyerekek közül Matyi vállalta, hogy címlapon szerepel édesanyjával.

Antónia így mesélt gyermekeiről a Best magazinnak: “A férjem kezdetben ragaszkodott hozzá, hogy csak egy gyerekünk legyen, mert szerinte egyet tudunk biztonsággal felnevelni. Pedig én kettőt akartam.

Aztán a sors elrendezte a kérdést. El sem tudom képzelni nélkülük az életünket. Nincsenek náluk különbözőbb gyerekek, még az iskolában is külön bandáznak, pedig egy osztályba járnak” – árulta el Erős Antónia.

A híradós azt is elmesélte, hogy mindkét gyereke jól tanul, Szonját inkább a matematika és az angol köti le, míg Matyi érdeklődése a művészetek felé irányul.

Azon belül is a zenét kedveli leginkább a 13 éves fiú. “Hatéves volt, amikor vettünk neki egy elektromos dobot. (…) Ma már egy kis helyiséget bérlünk, az a próbaterme neki és két másik fiúnak, akikkel zenekart alapítottak.

Szonja pedig úgy süt-főz, mintha A Konyhafőnökbe készülne. És milyen finom ételeket, süteményeket készít!” – mesélt büszkén gyerekeiről Antónia.

Íme anya és fia a címlapon:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Flitteres, meseszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Hajni Majkának: most te is láthatod