Oldal kiválasztása

Nagy vihart kavart és sokáig beszédtéma volt, amikor a választások idején, tavasszal a TV2 Tények című műsorának műsorvezetői nem titkolták, kit támogatnak.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor nyíltan megindokolták, hogy a választásokon miért Orbán Viktort támogatják.

Amikor elbúcsúztak a választások előtt sugárzott egyik Híradóban az RTL-en, vagyis a konkurens csatornán, Erős Antónia figyelmeztette Szellő Istvánt, ki ne mondja, hogy kire fog szavazni.

Erre István így reagált: “Újságíró vagyok nem propagandista”. Akkor nagyot ment ez a felvétel.

Az RTL a jubileumi, vasárnapi műsorában most felelevenítette ezt az epizódot, és most először Antónia és István a véleményüket is elmondták a dologról:

“Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell.

Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósnak lenni” – reagált Erős Antónia az esetre.

Nem lehet kimondani bizonyos dolgokat. Aztán, hogy te mit gondolsz, otthon miről beszélsz… az a te magánügyed. Ez nem tartozik a nézőkre” – hangsúlyozta Szellő István.

Neked mi a véleményed? Jól tette Antónia és István, hogy keményen beleállt a konkurens csatornánál dolgozó kollégákba?

Vagy te másképp döntöttél volna? Írd meg véleményed kommentben, Facebook oldalunkon! Itt láthatod az elhíresült felvételt, és most először Antónia és István magyarázatát is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Gáspár Bea őszintén bevallotta: "Pénzért járattuk le magunkat, és évről évre többet..."