Oldal kiválasztása

VV Kinga, azaz Kutai Kinga a valóságshow-sorozat ötödik évadában szerepelt, és se veled-se nélküled kapcsolatban volt a műsor alatt a későbbi győztes, nagy taktikus VV Attilával.

Kinga a műsor után nem használta ki ismertségét, nem hajszolta a bulvárt. Néhány éve pedig óriásit fordult vele a világ: Megszületett kisfia, az anyaság pedig a legjobbat hozta ki belőle. Szőke haját is jóval sötétebb színűre változtatta.

Beni, a kisfia mindennél fontosabb számára, aki, bár hallássérülten született, egy hallókészüléknek és egy műtétnek köszönhetően most már hall, és lehet vele kommunikálni.

Beninek szerencsére nagyon szépen fejlődik a beszéde, anyukája szerint egész nap csicsereg. A kisfiú implantátum segítségével hallja a körülötte lévő világot, és folyamatos fejlesztésekre is jár, Kinga ugyanis azt szeretné, hogy mire iskolába megy, teljesen felzárkózzon ép társaihoz.

Azt tapasztalta, hogy a gyerekek nagyon toleránsak Benivel, az édesanya inkább a felnőttek részéről tapasztalja, hogy zavarba jönnek. Ennyit változott az elmúlt években Kinga. Így nézett ki egykor:

Így pedig most.

Ráadásul jóképű párját is megmutatta:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szenzációs takarítási trükkök fogkrémmel, befőttes gumival, ketchuppal