Oldal kiválasztása

A héten hazaengedték VV Anettet, és most először az elhíresült szeánsz óta nyilatkozott egy tévéműsornak.

Nemrég az is kiderült, miért ruha nélkül találtak rá az öntudatlan Anettre egy szőlőföldön. Ezt ide kattintva tudhatod meg.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában Béres Anett most pénteken elmondta, hogy tízpercenként hálát ad a Jóistennek, hogy életben maradt.

“Jól vagyok, de még azért nem vagyok a topon. Anyukámnál vagyok, három hetet voltam kórházban, mondtam anyunak, most újra én vagyok a kislánya, ő gondoskodik rólam.

Hála Istennek nem lettem nyomorék, mozogni tudok, csak merevebb mozgással. A jobb lábamat műtötték, és ugye minden törésnek hat hét a gyógyulása, úgyhogy azt még nem érheti terhelés, így járókerettel tudok jelenleg mozogni.

Próbálok is minél többet mozogni, hogy nehogy csak feküdjek, mert az sem tesz jót. A csigolyacsont műtétem miatt pedig van rajtam egy rögzítő, pár hétig még hordanom kell. Kilengéseket, fordulásokat nem is csinálhatok, ez is akadályozza kissé a mozgásomat.”

A baleset sok mindenre megtanította, például arra, kik az igazi barátai, és megmutatta, mennyire odaadó a családja.

Hamarosan eljön az idő, amikor a Fókuszban beszél arról is, mi történt azon a bizonyos estén.

“Még azért nem vagyok járóképes, és semmilyen szinten nem vagyok a topon – és most nem a külsőségekről beszélek. Köszönöm, hogy ilyen sokan kíváncsiak arra, mi van velem.

Mindenképpen el fogom mesélni, mi történt velem tök őszintén, de ehhez még szeretnék egy kis időt kérni” – mesélte Anett. Íme az interjú:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor meghallotta ezt a dalt, Gáspár Laci zokogni kezdett: könyörgött, hogy kapcsolják ki