Oldal kiválasztása

Ali Olukanmi története valóban mesébe illő, azzal a különbséggel, hogy vele valóban megtörtént mindez. Nigéria egyik városkájában hajléktalanként tengette életét, egy híd alatt talált menedéket.

Mikor az elismert divatfotós, Afolabi pont e mellé a híd mellé szervezett fotózást, és az egyik vezető férfimodellje nem jelent meg a megbeszélt időpontban, nem teketóriázott sokáig. Meglátta a híd alatt kucurgó Alit, és azonnal tudta, mit kell tennie.

Alit átöltöztette a megfelelő ruhákba, és kezdődött is a fotózás. A művész egyből meglátta a fiúban rejlő tehetséget, és úgy döntött, ki is használja. Remek képek készültek Aliról, aminek köszönhetően egy csapásra világhírűvé vált.

A férfi azóta már több modellmunkát is vállalt, és mind remekül sikerült neki. Már saját közösségi oldala is van, és a fotózásoknak köszönhetően végleg maga mögött hagyhatta a hajléktalan életet.

Így festett még hajléktalanként:

És így néz ki most, mint befutott modell:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kilátástalan helyzetbe sodródott ételfutár könnyek között kérte, adjanak neki több borravalót: a videónak frenetikus hatása lett