Oldal kiválasztása

João Coelho Guimarães 42 éves koráig rendezett életet élt, aztán egy szerencsétlen fordulat következtében elindult lefelé a lejtőn és nem volt megállás. A férfi kis idő múlva hajléktalanná vált.

A most 45 éves férfi már három éve él az utcán. Jóval idősebbnek néz ki a koránál, ami nem is csoda, hiszen minden utcán eltöltött év mély nyomot hagy az emberen.

João szeretett volna megborotválkozni és hajat vágatni. Több fodrászüzletben is próbálkozott, ám mindenhonnan elzavarták. Aztán az egyik szalon tulajdonosa, Alessandro szó nélkül beleegyezett.

Nemcsak a szakállát vágták le, hanem egy teljes átalakítást kapott. Természetesen ételt is ajánlottak neki, melyet vonakodva bár, de elfogadott. Ezután megengedték számára, hogy használja a szalon fürdőszobáját, ahol letusolhatott.

Maga a tulajdonos, Alessandro volt az, aki megborotválta a férfit és megcsinálta a frizuráját. Az eredmény egészen lenyűgöző lett. João-t mintha kicserélték volna, évtizedeket fiatalodott a megjelenése:

Ilyen volt:

És ilyen lett. Az alkalmazottak ráadásul új ruhát, szép inget és zakót valamint cipőt is vásároltak a számára:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ki lesz a leggyorsabb: a kérdés az, mennyi idő alatt találsz rá az egyetlen páratlan hangjegyre