Oldal kiválasztása

Annie Stalling most 19 éves, és élete eddigi részében nem mondhatni, hogy vékony lett volna. A helyzetet csak rontotta, amikor Annie szeretett nagypapája 2019-ben elhunyt, ekkor a lány még csak 17 éves volt.

Annie evésbe fojtotta a bánatát, és emiatt még több kiló szaladt fel rá. Egy évre rá, mikor nagykorú lett és betöltötte 18. életévét, 118 kilót mutatott alatta a mérleg.

A fiatal lány mindig is rendőr szeretett volna leni, de ilyen jelentős túlsúllyal álmában sem gondolhatott arra, hogy teljesíteni tudja a felvételihez szükséges kemény, fizikai követelményeket. Ezért hát drasztikus fogyókúrába kezdett.

Kalóriaszegény étrendre váltott, kardió- és nagy intenzitású edzéseket végzett. Rendszeresen futott így hetente legalább 1,5 kilót fogyott. Mindennek pedig az lett az eredménye, hogy néhány hónap alatt 44 kilóval lett könnyebb.

Ezt követően sem hagyta abba az edzést, és most már mindössze 67 kiló a súlya. Ne feledjük, hogy 118 kilóról kezdte. Így már képes lesz megfelelni a rendőrségnél támasztott elvárásoknak.

Ilyen volt:

És ilyen lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kilátástalan helyzetbe sodródott ételfutár könnyek között kérte, adjanak neki több borravalót: a videónak frenetikus hatása lett