Oldal kiválasztása

Ezekben a napokban Erdélyben koncertezik Tóth Gabi. Így írt élményeiről közösségi oldalán:

“Székelyföld, a csodák világa. A lélekemelő koncert, a székely emberek megalkuvást nem ismerő hazaszeretete, nemzettudata és a ragaszkodásuk a szülőföldhöz mindannyiunk számára követendő példa, azt hiszem.

Székelyudvarhelyen az ember kicsit visszarepül az időben és fohászkodik azért, hogy “ Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk” mert mi lesz velünk

Itt érezzük a múlt szavát, örökségét és a jövő reménységét.A Medve tónál sétálva megannyi gondolat, emlék jutott eszembe.

Talán a legfontosabb, hogy lehet szeretet nélkül élni, de nem érdemes. Szívből örülök, hogy itt lehetek” – hangsúlyozta az énekesnő.

Gabi nem egyedül utazott Székelyföldre, elkísérte egy fiatal tehetség, Kaly Roland is, aki tavaly tűnt fel a Sztárban Sztár Leszek című műsorban.

Roli ráadásul Erdélyi, így nagyon örült, hogy visszatérhetett szülőföldjére. “Csodálatos dolgok történtek velem a hétvégén!

A szülővárosomban koncertezhettem és ugyan azon az estén Tóth Gabival duetteztünk is

Nagyon boldoggá tettetek azzal, hogy ilyen sokan eljöttetek, köszönöm. Még mindig a hatása alatt vagyok” – írta bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaly Roland KáeR (@kaer.music) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tánc közben repedt szét Somhegyi Krisztián nadrágja, nagyon kényes helyen: a kamera tovább forgott