Oldal kiválasztása

A Back II Black együttes frontembere volt a Mokka egyik vendége, tanulságos riportot készítettek vele. Abebe Dániel, azaz Bebe elmesélte, hogy miután koncertezi nem tudott és bevételei megcsappantak, 26 helyre adta be a jelentkezését, mégsem sikerült tartós állást találnia:

“Úgy nézett ki ez a dolog, hogy 26 helyre adtam be a jelentkezésemet, kettő helyről hívtak vissza: az egyik hölgy azért telefonált, mert nem volt biztos benne, hogy én vagyok” – árulta el az énekes.

Bebe elmondta, hogy pizzafutár is volt, ám az nem működött, mert mindenki beinvitálta, és a nap végére kihűltek a kivinni kívánt ételek.

Az énekes így folytatta: „Voltam árufeltöltő, kőműves, úgy voltam vele, valaminek történnie kell. A haverom autószerelő műhelyébe is mentem volna, de két év, mire megkapom a minősítést. Remélhetőleg addigra már visszaáll a rend. Most egész nap a stúdióban ücsörgök, írom az új dalokat, már lassan két lemeznyi születik”.

Bebe elárulta, a házuk felújítására félretett pénzt élik fel, szerencsére még maradt belőle. Az énekes bízik abban, hogy hamarosan visszatérhet eredeti szakmájához és énekelhet, koncertezhet. Itt meg tudod nézni a beszélgetést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felismernéd Gáspár Beát és Győzőt a 27 évvel ezelőtti képen? Győzike jóképű macsó volt, Beának meg remekül állt a szőkébb haj