Oldal kiválasztása

2017. február 20-án nagy tragédia történt Jessica Woodruff életében. Tűz ütött ki az istállóban, és nagyon sok állata elpusztult, többek közt 4 kecske, 1 disznó, és 7 kiskutya is. Jessica reménykedett, hogy a 3 hetes kutyusok megmenekültek legalább, de sajnos Daisy, az édesanyjuk már nem tudta kimenteni őket.

“Daisy megpróbált bemenni az égő istállóba, de a lángok pillanatok alatt nagyon magasra csaptak, alig tudtuk őt visszatartani. Szörnyű volt nézni a szenvedését, de semmit nem tudtunk tenni már”-mesélte Jessica.

A történtek után Daisy nagyon szenvedett, valósággal depressziós lett, enni sem akart, csak feküdt egy helyben napokig. Minden nap odament a megmaradt romokhoz, és az ajtó előtt ült, várta, hogy előjöjjenek a kölykei.

Jessica nagyon szeretett volna segíteni a szenvedő kutyuson, éppen ezért Facebookon egy felhívást tett közzé. Olyan kutyát keresett, aki nemrég adott életet kicsinyeinek, és Daisy besegíthetne neki a kicsik gondozásában.

Nem sokkal később egy Lorna Murphy nevű nő írt is Jessicának, hogy 5 éves kutyája, Chloe életet adott 8 csodálatos kölyöknek, de sajnos egy komplikáció következtében elhunyt.

Az alábbi videóban láthatod, hogy mi történt, amikor Jessica és Daisy meglátogatta az árván maradt kölyköket. Nagyon megható! Daisy élete végre új életet kapott, hiszen ő lett az árván maradt kutyusok boldog pótmamája:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A híres és kitüntetett japán orvos közel 106 évig élt: szerinte ezt a 11 dolgot kell tenni a hosszú élethez