Oldal kiválasztása

Ha nem szeretnéd emiatt drága pénzért megjavíttatni  az  adott bútort, vagy ami talán még rosszabb: rögtön lecserélni egy vadi újra, akkor hallgass ránk, olvasd el és mindenképpen próbáld ki tippünket. Mert a karcolás eltüntetése egyáltalán nem lehetetlen dolog, házilag se. Sőt, úgy a legegyszerűbb, legolcsóbb és leggyorsabb!

Ez a filléres módszer tényleg hihetetlenül könnyű, gyors és ami a legjobb, hogy hosszú távú! Csak egyetlen dologra ügyelj, hogy mindig legyen otthon dió. Legalább egy marékkal. Hogy miért pont dió? Illetve hogy jön egyáltalán szóba a dió a karcolás eltüntetése kapcsán? Máris tiszta vizet öntünk a pohárba!

A dió színe nagyon hasonlít a fáéra, ráadásul nyers formában az állaga is megfelelő a karcolás következtében keletkezett rések kitöltésére. Hogy hogyan? Tényleg nagyon egyszerű! Fogj egy már megtört, megpucolt, megtisztított, nyers diót és a karcoláson kezdj el satírozó mozdulatokat végezni vele. Mintha gyakorlatilag a dió radír lenne és azzal próbálnád “kiradírozni” a karcolást.

Ha hiszed, ha nem, a trükk működik. Próbáld csak ki és meglátod, hogy tényleg el fognak tűnni a karcolások fa bútoraidról, de még akár a fa parkettáról is.

Dió helyett egyébként használhatsz mandulát, pekándiót vagy brazil diót is. ez a videó szemléletesen bemutatja a folyamatot:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most fedte csak fel Tóth Gabi, melyik közkedvelt mesefigurának kölcsönözte a hangját