Oldal kiválasztása

A Nicsak, ki beszél trilógia a 90-es évek egyik legnépszerűbb “filmsorozata” volt. Valójában három mozifilm volt mindez, John Travolta és Kirstie Alley főszereplésével, ami a párkapcsolati nehézségeket és a szülővé válás kihívásait mutatta be, igencsak vicces formában.

A Nicsak, ki beszél most című részt az Amerikai Egyesült Államokban 1993. november 5-én, Magyarországon 1994. március 17-én mutatták be a mozikban. A cuki kislányt Tabitha Lupien alakította, aki szókimondó mondataival és szuper grimaszaival rögtön sokak kedvencévé vált.

27 év telt el azóta, hogy a mozik bemutatták a filmet, így az akkor egészen aprócska kislányból mára gyönyörű hölgy lett. A most 33 éves Tabitha elsősorban mellékszerekben tűnt fel azt követően, de máig sem hagyta abba a filmezést.

És ha minden igaz, hamarosan egy új sorozat főszerepében láthatjuk majd: addig pedig nézegethetjük mostani képeit, és láthatjuk, milyen csinos nő lett belőle:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tabitha Lupien (@tabithalupien) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  3 milliót költött testére a Házasodna a gazda Vivienje, íme tetőtől talpig: "Még nem volt itt ilyen jó csaj, mint én!"