Oldal kiválasztása

Ábrahám Róbert új műsorának a próbafelvételén Ganxsta Zolee elárulta, hogy egy közös koncertezésük alkalmával ByeAlex hirtelen bepánikolt, és nem mert fölmenni a színpadra.

Zolee azt állította, hogy végül neki kellett kiparancsolnia Alexet a közönség elé. Igen ám, de ByeAlex szerint mindebből semmi sem igaz. Az énekes így fakadt ki Zolee-ra a Facebook oldalán:

„Ezek nem igazak, ezek a Gangszta Zoli által kitalált hazugságok! Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történt velem! Imádom a koncertjeinket, szeretem, ami ott történik.

Én azt hittem, hogy a Gangszta Zolinak ennél több esze van. Bemegy egy ilyen netes műsorba a Dopemannal, és tényleg én vagyok a téma? Nem elég érdekes sem ő, sem a Dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok?

Általában nem reagálok az ilyen celeb ugatásokra velem kapcsolatosan, de ez túlmegy egy határon, mert hogy az én egészségügyi állapotom kapcsán tesz egy kijelentést, amely NEM IGAZ! Zoli ezt mégis hogy? Miért? Én ennél téged többre tartottalak.

Ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt? Nincs más téma nagy öregek? Rólam kell hazudozni? Rajtam kell nevetgélni? Nincs valós teljesítmény, amiről beszélhetnétek?

Továbbá: a pánikroham egy komoly dolog! Szerintetek, ha valaki ettől szenved, akkor az a helyes reakció, hogy ott ültök benn négyen vagy öten és ezen röhögcséltek?

Ha ez valóban megtörtént volna velem így, akkor ezek szerint te egy olyan ember vagy, aki bemegy és elmondja akárkinek kamerák előtt és még ki is nevetsz érte?

Én a dalaimon kívül ilyen pszichés dolgokról sosem beszéltem újságírónak. Te bemész és az én pszichés állapotomról hazudozol?

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mazsi kamerák előtt vallotta be: Berki Krisztián megcsalta! Azt is elárulta, kivel!

Sajnálom azt is, hogy ezt kell posztolnom rólad. te nem a döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica. Ja igen: próbáltalak hívni mielőtt ezt leírtam, de kinyomtál” – írta Alex a Facebook oldalán.

Itt megnézheted, mi mindent mondott Ganxsta Zolee, és hogy érte el – az ő beszámolója szerint -, hogy Alex mégis színpadra lépjen:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt képek forrása: RTL)