Oldal kiválasztása

Brendan Fraser karrierje során eddig több tucat filmben játszott, többféle műfajban, a B-kategóriás vígjátékoktól a szórakoztató családi filmeken és több millió dolláros nyereséget hozó kalandfilmeken át komoly drámai filmekig. Színészi munkája tehát igen szerteágazó, és nem csak a könnyű műfajban alkotott maradandót.

Az ismertség tekintetében az igazi áttörést és a nemzetközi ismertséget az 1997-ben készült Az őserdő hőse című Disney-film jelentette számára, ahol egy szeretni való, Tarzan-szerű karaktert alakított. A film vegyes fogadtatást kapott.

Ezzel együtt az igazán rangos szakmai elismerés még várat magára Fraser esetében, ugyanis, ha a Golden Globe vagy az Oscar-díjakat nézzük, akkor a színész a több mint két évtizedes karrierje során még csak jelölést sem kapott.

Lássuk, hogy nézett ki a színész az áttörésének évében, 1997-ben, és hogy most, 2021-ben, 53 évesen: bizony nyomot hagytak rajta az évek:

(Kép forrása: Instagram)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi kamerák előtt rántotta le a leplet Krausz Gáborról és válásáról: "Aki nem boldog abban, amiben él, merjen a..."