Oldal kiválasztása

Az őszi főszezon beindultával mind Tóth Gabit, mind pedig Krausz Gábort sokszor láthatjuk a TV2-n.

Gabi a Sztárban Sztár Leszek egyik mestere, Gábor pedig a Séfek Séfe egyik csapatkapitánya.

Sőt, Krausz séf táncra is perdül októbertől. Ő is szerepel a Dancing With The Starsban, ide kattintva láthatod, hogyan hízelgett gyönyörű táncospárjának!

Ide kattintva pedig azt nézheted meg, hogyan káromkodott Tóth Gabi, mikor vitába keveredett Majkával.

Az énekesnő Balázsék után egy újabb rádióműsorban is téma volt. Bochkor Gábor, Lovász Laci és a többiek azzal viccelődtek a csütörtöki adásban, hogyha pár híresség most lenne 18 éves és most érettségizne, milyen típusú első autót vennének neki.

Gyuri kapta G.w.M-et, és rögtön mondta, hogy “összes autót megvenné neki” a sikeres érettségi után.

„Fiam G., tudom, hogy nyomod a pedált, mint az állat, és nem érdekel a fogyasztás, úgyhogy valami alacsony fogyasztású lesz. Nissan Micra!” – poénkodott Gyuri.

Anett kapta “gyerekének” a 2007-es Csillag születik című tehetségkutató mesemondó győztesét, Utasi Árpit, akit egy olyan autóval lepne meg, ami biztonságos, és nincsen sok gond vele; Anett választás végül a Dacia Dusterre esett.

Laci Tóth Gabit kapta, és a remek beszélőkével rendelkező műsorvezető le is csapta a magas labdát: „Én azt gondolom, hogy Gabinak így elsőre egy Mercedes Vito kisbusz, mert abban elfér egy táncegyüttes.

De komolyra fordítva, szerintem valami két üléses autót vennék neki, mert egyszerre több emberre én úgy látom, nem tud koncentrálni” – szúrt oda Gabinak Laci többször is Bochkor Gábor műsorában.

Bochkor Gábornak egyébként Csuti jutott, ő is kapta az ívet rendesen Bocsitól. „Ő mindig egy piperkőc gyerek volt, gyakorilatilag 3 éves kora óta zselézi a haját, és mindig Slim Fit-ben van…

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezeken a színészeken bizony jócskán nyomot hagyott az idő vasfoga: te kin lepődtél meg legjobban?

Tehát egy olyan autót vennék neki, amivel ő látszatot tud kelteni, de igazából semmi, nincs tartalom, meg olcsó. Olcsóságból nagyot mutatni-autó…ez egy nagyon használt autó lesz. Szerintem egy többször karambolózott, összehegesztett, és lepolírozott 3-as BMW…semmi légzsák”.

Itt meghallgathatod a műsor ezen részletét is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Retró Rádió)