Oldal kiválasztása

Katalin hercegné, azaz Catherine Elizabeth Middleton, a 2000-es évek közepe óta van együtt Vilmos herceggel, ki gondolná, hogy már ennyi ideje egy párt alkotnak?! Ez viszont jó alkalom, hogy áttekintsük, mennyit változott az ifjú hercegné az elmúlt bő 15 évben.

Katalin eleinte nehezen szokta meg a média felfokozott érdeklődését, már 2005-ben is panaszkodott, hogy zaklatják: olyannyira nem esett neki jól, hogy minden lépését figyelik, hogy 2005 októberében ügyvédjén keresztül akalt elégtételt venni a zaklatókon.

Azt állította, hogy nem érdemelte ki ezt a figyelmet. 2006 februárjában bejelentették, hogy 24 órás védelmet fog kapni a királyi család védelmét ellátó különleges rendőri egységtől.

Vilmossal sem indult zökkenőmentesen a kapcsolata, úgy tűnt, hogy 2007-ben szakítanak, aztán nem sokkal utána mégiscsak kibékültek. A stílusa is rengeteget változott Katalinnak az elmúlt másfél évtizedben, ezt jól nyomon lehet követni az alábbi képeken:

A kétezres évek közepén még jóval lezserebben öltözködött:

Az sem volt ritka, hogy bulizásközben kapták le a lesifotósok:

Ma már elegánsabb, visszafogottabb a stílusa hajviseletben és öltözködésben is:

(Képek forrása: Getty Images)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kamerák előtt vallott a lagziról a 78 éves polgármester, aki 18 éves lányt vett el: "Minden rendben van és rendben is lesz addig, amíg..."