Oldal kiválasztása

Berki Mazsi heteken keresztül távoli, egzotikus szigeteken pihent, januárban és februárban Zanzibáron és a Maldív-szigeteken kapcsolódott ki.

Mostanra azonban hazatért, sőt, saját bevallása szerint a héten kicsit dolgozik is.

Instagram Storyjából kiderül, hogyan is indult a napja: Elvitte a kislányát, Emmát a bölcsibe, ahol egy kisfiú tulipánnal kedveskedett neki.

Továbbá elárulta, hogy nem volt ideje betérni a kedvenc kávézójába, mert késésben van.

“Már úton vagyok, mert a héten én is dolgozom, egy kicsit, a tévés világban. Majd hamarosan beszámolok róla, hogy hol is láthattok majd” – írta.

Egy másik bejegyzésben pedig a tízmilliószoros napokról osztott meg érdekes információkat:

,,A tízmilliószoros napokon, azaz a buddhizmus szent ünnepein nemcsak a tetteink, de a gondolataink is tízmilliószor erővel hatnak.

Biztos, hogy hallottál már a tízmilliószoros napokról, amelyeket Nagy Buddha-napoknak is neveznek. Egy évben négy ilyen napot tartanak számon a tibeti buddhisták, ezek a legfontosabb ünnepeik, azaz a dharmacsakra napok.

Minden évben más napra esnek ezek a különleges erejű ünnepek, hiszen a hold járása szerint számolják ki. A tízmilliószoros napok ebben az évben is nagyon fontos dátumok lesznek, a tibetiek szerint ugyanis ezeken a napokon a gondolataink, cselekedeteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak.

De miért is olyan fontos ez számunkra is? Ezeken a napokon esélyt kapunk rá, hogy leszámoljunk azokkal a gondolati, érzelmi sémákkal, amelyek meghatároznak minket a jelenben, és pozitívabb gondolatokkal bevonzzuk a jobb és vágyott jövőt.

Ilyenkor a pozitív tettek hatása visszahat ránk, vagyis ilyenkor hatványozottan igaz: ha jót teszel mással, annak az áldása megsokszorozódva száll vissza rád.

A tízmilliószoros napokon az is nagyon fontos a szerencse szempontjából, hogy kimutasd: hálás vagy mindazért, amit kapsz/kaptál az univerzumtól” – írta Mazsi egy másik bejegyzésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tovább durvul G.w.M. botránya: "Feljött a színpadra, leszámolt egy köteg pénzt, és..."