Oldal kiválasztása

Berki Krisztián édesapja, Ferenc most először nyilatkozott a tévének fia halála óta.

A férfi megtörten, könnyes szemmel mesélt arról, hogyan él most, és mi mindenen megy keresztül.

“Sokan nem tudják, de ha meghallgatok egy zeneszámot, utána fél napig sírok” – kezdte a férfi, majd elcsukló hangon folytatta:

“Nem tudja sok ember, hogy ülök be az autóba, hogy vezetek, min megyek keresztül.  Nem fekszem le otthon, csak hullatom a könnyeimet.

Amikor a temetésnek vége volt, egy héten át nem volt másról szó, csak arról és az ott készült videókról, borzalom volt végignézni.

Az ember fiának kellene a szülőt eltemetni – ez is borzasztó dolog, de ez a természetes. De fordítva, ha szülő temet gyereket, az rettenetes” – mondta Ferenc.

Arról is beszélt, hogy az unokákat nem fogják elhanyagolni, se ő, se Krisztián édesanyja, attól függetlenül, hogy sajnos Krisztián meghalt.

Krisztián anyukája, Júlia, aki volt férjével együtt érkezett fia sírjához, felelevenítette, milyen jó gyerek volt Krisztián:

“Jó gyerek volt. Szófogadó volt. Amikor azt mondtam neki, hogy “Krisztián, nyolc órakor felmész, fürdés, és fekvés. Nem mehetsz már le az utcára”,

Ő felment, megfürdött, és lefeküdt. Olyan nem volt, hogy csavargott volna” – mesélte az asszony, aki azt is elárulta, mikor kimegy a kertbe úgy látja, mintha fia, Krisztián jelenne meg fényalakban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Horvátországban fotózták le Tóth Gabit új szerelmével: így romantikáznak a tengerparton