Oldal kiválasztása

Bari Laci volt a tavalyi Sztárban Sztár Leszek egyik legnépszerűbb versenyzője. Rengetegen szerették, sokak kedvence volt a műsorban.

Ha nincs a lábsérülése, könnyen lehet, hogy a végső győztes is ő lett volna, hiszen Lacinak remek hangja van.

Ám nem csak a színpadon keres pénzt a fiatal előadó. A Blikknek mesélt meglepő munkájáról: “Harmadik éve dolgozom pedagógusasszisztensként egy alapfokú magán-zeneiskolában.

Gyerekeket tanítok zongorázni, énekelni és zeneelméletet is oktatok a srácoknak. Érettségi után ki akartam próbálni a tanítást, érdekelt a pedagógia.

Amikor végeztem a konzervatóriumban, kaptam egy lehetőséget, amire azonnal igent mondtam. Időközben megszerettem, és elkezdtem kötődni a tanítványaimhoz, így egyelőre nem tervezem abbahagyni” – kezdte Laci, majd így folytatta:

“Nem várom el, hogy Laci bácsinak hívjanak, mert mindenkivel laza kapcsolatban állok. Egyáltalán nem képzelem magam tipikus tanárformának, de hosszú távon nem szerepel a terveimben.

Lehet, hogy később magántanítványokat fogok vállalni, mivel szeretem átadni a tudásomat, de a zenétől sok időt von el.

Köztük is jól érzem magam, de a stúdióban, a hangszerek miliője az én igazi helyem.

Most még össze tudom egyeztetni a teendőimet, ameddig ez nem okoz gondot, így is marad” – árulta el az énekes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bari Laci (@barilaci_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Bari Laci Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezeket a szabályokat sokan nem tudják szobanövények átültetésekor: ha betartjuk őket, gyönyörűek lesznek a növények