Oldal kiválasztása

Bárdosi Sanyi több ízben is kifejtette, mi a véleménye Berki Mazsiról, miután öklendezett egyet tőle a Dancng With The Starsban.

Az olimpiai ezüstérmes birkózó egyáltalán nem rejtette véka alá, hogy lesújtó gondolatai támadnak Mazsi cselekedeteitől..

Arról pedig különösen rossz véleménnyel van, ha valaki az özvegysége vagy a gyásza révén próbál magának szimpátiát szerezni vagy előnyt kovácsolni.

Mazsi Bárdosi Sanyi bántó gesztusa miatt drasztikus lépésre kényszerült, ha kíváncsi vagy rá, hogy döntött az özvegy, ide kattintva minden kiderül.

Bárdosi Sanyi azonban nem változtatta meg a véleményét, sőt, még hétfőn is üzent egy durvát Mazsinak.

Ráadásul mindezt élő adásban tette, ő volt ugyanis a Mokka című műsor egyik vendége. A műsorvezetők persze rákérdeztek az öklendezésre.

Sanyi elmondta, hogy a gesztus egyrészt a zsűrinek szólt, mert az ítészeknek egy kedves szavuk nem volt hozzá.

Másrészt pedig igen, ez Mazsival kapcsolatos véleményét is jól tükrözte. “Az, hogy értékrendben mi a különbség kettőnk között, na emiatt felfordult a gyomrom” – hangsúlyozta.

“Ezt én tartom is. Azt pedig, hogy ettől felfordul a gyomrom, akkor felfordul. És pont” – üzente Mazsinak a világ- és Európa bajnoki érmes birkózó.

Neked mi a véleményed Sanyi kemény mondatairól? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! Itt láthatod Sanyi interjúját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Akkora pofonok röpködtek Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén, hogy a végére mindketten alig kaptak levegőt!