Oldal kiválasztása

Tavaly év végén nagy sikert aratott a TV2 Nagy Ő című műsora, mely nem kis mértékben köszönhető a főszereplőnek, Árpa Attilának.

A TV2 úgy döntött, hogy idén újabb évaddal jelentkezik a műsor, a Blikk pedig már azt is tudni véli, hogy ki lesz az új Nagy Ő.

A műsor magyarországi történetében most először állítólag nem egy celebre esett a választásuk, hanem egy dúsgazdag milliárdosra.

Aki nem más, mint Jákob Zoltán, a hölgyek körében jól ismert Crsytal Nails tulajdonosa.

A vállalkozó vagyona irgalmatlanul nagy, a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető.

Az üzletember kezdetben építészmérnökként dolgozott, majd 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma” mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz – írja a lap.

Egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön.

A vállalkozó egyébként többször volt már nős, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége.

Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezt az utasoknak nem is szabadna látniuk: páratlan felvételt készített a pilóta a repülőgép orrából