Oldal kiválasztása

Emily Boo tinédzser kora óta azért az extrém stílusért rajong, ami kinézetéből és öltözködéséből is visszatükröződik. Szinte csak feketét hord, és több mint 150 tetoválása és piercingje van.

Párja és 6 éves kislánya is így fogadta őt el, és már barátai sem nagyon emlékeznek arra, milyen volt a tetoválások és testékszerek előtti külseje, hiszen Emily első piercingjét 11-12 éves korában kapta meg.

Nagyon korán tisztában volt azzal tehát, hogy ő így érzi jól magát, és ő ezzel a külsővel tud igazán önmaga lenni. Most azonban úgy döntött, hogy meglepi párját és kislányát, és egy sminkmester remek fortélyainak köszönhetően eltünteti magáról a tetoválásokat és a piercingek nagy részét.

A hat éves kislány, Violet, és a nő férje, Ben alig ismerték fel Emilyt tetoválásai nélkül, pláne, hogy barna parókát,s és normális, átlagos ruhákat is kapott a stylisttól:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Lélegzetelállító fotóval üzent Tóth Gabinak Krausz Gábor: nem semmi, hol van most a séf! Ha ezt az énekesnő meglátja...