Oldal kiválasztása

Már egy hónapja szabadlábon van Aurelio, akii februárban hagyhatta el a börtönt. Amikor hazaért, az édesanyja várta a kedvenc ételével, egy jó nagy adag garnélás spagettivel.

Aurelio könnyekben tört ki már csak az étel látványától is és még csak ezután jött a java:

“Majd átjött a kislányom és… hát az leírhatatlan pillanat volt. Egymásra nézünk, és… Azért ilyenkor tényleg belegondol az ember, hogy nem volt itt.

Ilyenkor ez nehéz, és eljön az a pillanat, hogy rájövök, hibás vagyok, de próbálom megfordítani, hogy ennek akkor is így kellett lennie. Meg kellett tennem ezt az utat, hogy jó útra térjek.”

„Tényleg megváltoztam. Más a habitusom, máshogy látom a dolgokat. Bármennyire is hihetetlen, most már mielőtt megszólalok, szoktam gondolkozni is.

Nem vagyok már az a százszázalékos ösztönlény, nincsenek egotripjeim, hogy »ki, ha nem én, mert nekem minden alanyi jogon jár«.

Ezeket magam mögött tudtam hagyni. Nyilván bánom, hogy nem voltam ott mellette, de ki tudja, hogy akkor, ha nem történik meg velem ez az egész, mi lett volna a vége” – mondta el az RTL Fókusz című műsorában.

Közösségi oldalára most 2 éves kislánya édesanyjáról, Nikiről tett fel egy videót:

Valóban Niki látható a bejegyzésben, de nem alkotnak egy párt Aurelióval. Néha találkoznak, és a közös kislányuk miatt jó és kiegyensúlyozott a viszonyuk.

Intelligens ember módjára kezelik a kialakult helyzetet” – árulta el a Ripostnak egy ismerős.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Aurelio Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a kedves lány randit beszélt meg egy fiúval: mikor a srác meglátta, vérlázító dolgot művelt