Oldal kiválasztása

Immár 12 éve, hogy László Attilát, az akkor 14 éves erdélyi énekest az egész ország a szívébe zárta.

Attila 2011-ben tűnt fel a Csillag születikben, ám a műsor után elmaradt a nagy fordulat.

„Utána hirtelen felkaptak, aztán lecsengett az egész, nagyon sokáig” – mondta a ma már 26 éves srác, aki Palik László műsorában vendégeskedett.

“2016 óta kezdtem el az online térben jobban mozogni, énekelni, de akkor nem csináltak belőlem celebet” – folytatta Attila. .

„14 évesen az ember nem biztos, hogy tudja is, hogy mi is az, hogy celeb, mit is jelent ez igazából. Azt kell mondjam, hogy örülök a sorsnak, hogy így történt, hogy ez nem így lett, hogy hagyták, és én is hagytam lecsengeni ezt az egészet. Telt az idő, tudtam a tanulásra is összpontosítani.

Aztán éreztem, hogy nagy volt a csend körülöttem, volt egy időszak, amikor azt hittem, hogy ez ennyi volt, megyek vissza Kézdivásárhelyre, zenélek majd tovább valahol, bárhol.

Mégsem adtam fel, a szüleim is sokat bátorítottak benne, hogy ezt csinálni kell, nem kell feladni. Az online térben elkezdtem feldolgozásokat csinálni, újra sokan megtaláltak.

Sokan visszaemlékeztek arra a 14 éves gyerekre, aki a Csillag születikben volt régen. Valószínűleg véletlenül is, de valahol tudatosan is maradtam ki a bulvármédiából” – árulta el az énekes.

„Még mindig a zenével foglalkozom, azóta is a zene az én munkám, hivatásom, küldetésem. Ennyi idő után is jó, hogy ebben lehetek, akkor is, ha annyira nem hallanak rólam” – mondta Attila, akinek dalait, feldolgozásai több százezres nézettséggel büszkélkedhetnek a YouTube-on.

Itt láthatod, mennyit változott László Attila az elmúlt 12 évben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A színpadon omlott össze a Backstreet Boys énekese: kiderült mi okozta öccse, Aaron Carter halálát