Oldal kiválasztása

Curtis számára az idei nyár nem volt éppen nyugodt és problémamentes, igencsak sok nehézséggel kellett megküzdenie.

Többször is előfordult, hogy nem jelent meg az előre meghirdetett koncertjein, emiatt Majkával elváltak az útjaik.

Azután furcsa videók láttak napvilágot néhány koncertjéről, amelyeken nem volt épp a legjobb formában. A legdurvább felvételt ide kattintva láthatod.

Sőt, még az a hír is felröppent, hogy kedvesével, Barnai Judittal szakítottak. Azonban úgy tűnik, a rappernek sikerült végre kimásznia a gödörből.

Ismét együtt vannak Judittal, és a szerelem erősebb, mint valaha. Ráadásul történt egy másik nagyon fontos esemény: Curtis gyermekének anyja, Krisztike, és mostani párja, Judit végre összebarátkoztak.

“Boldogsággal tölt el, hogy Krisztikével sikerült minden gond és sárdobálás nélkül elengednünk egymást, és viták nélkül együttműködünk a közös gyermekünk nevelésében.

Kriszti nagyon jó anya, a fiam minden téren a legjobbat kapja tőle. Az pedig csak hab a tortán, hogy Kriszti és Judie is egy korrekt viszonyt tudott kialakítani egymással.

Látom az emberek arcán, hogy meglepődnek, hogy együtt látják a két, számomra nagyon fontos nőt, de szerintem nincs ebben semmi furcsa.

Szerintem az a normális , ha felnőtt emberek konfliktusmentes viszonyban vannak egymással, ahelyett, hogy marnák egymást… Legalábbis az én értékrendem szerint ez így van” – mondta boldogan a Borsnak Curtis. A lap képeket is közöl, melyeken együtt látható Kriszti és Judit.

A rapper pedig saját maga posztolt egy fotót közösségi oldalára, amelyen szerelmesen csókolja mostani kedvesét, Juditot:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Curtis Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rácz Jenő legújabb üzenetében nem kímélte Istenes Bencét: "Ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem..."