Oldal kiválasztása

Az RTL nagysikerű társkereső realityje, a Házasodna a gazda immáron a hatodik évaddal jelentkezik 2023-ban.

Április 7-én, péntek este 19:35-től az RTL-en két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik, van aki lovardát üzemeltet és olyan is aki 5 gyermek édesapja, így a hozzá jelentkezők igazi nagycsaláddal járó élethelyzetbe csöppenhetnek.

Az egyik gazdasszony galopp tréner és lovardavezető, míg másik vegyszermentes gyümölcsöt és zöldséget termel – olvasható az RTL közleményében.

A műsor ezúttal is határokon átívelő lesz, ugyanis Ausztriában is forgat a Házasodna a Gazda stábja. A mezőny idén is színes, hiszen ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel.

Házasodna a gazda 6. évadában megismerheted András, Benita, József, Gábor, Kevin, Anna, Imre és Gergő gazdát.

Íme a nyolc versenyző, nézz bele a videóba:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nádai Anikó videóban mesélt súlyos betegségéről: őszintén elmondta, hogy jelentkeztek nála a tünetek és azt is, hogy van most