Oldal kiválasztása

Az alábbi képpel kapcsolatban nincs más dolgod, mint gyorsan rápillantani, és megjegyezni azt a dolgot, ami elsőre szemet szúrt számodra. Aztán olvasd el a hozzá tartozó jellemzést:

Amennyiben a távcsöves embert pillantottad meg elsőnek, ez arról árulkodik, hogy remek képességed van arra, hogy bonyolult összefüggéseket is jól átláss és rögtön észrevedd az összképet. Ez értékes és kiváló tulajdonság, azonban érdemes egy kicsit fejleszteni azt a képességedet, hogy fogékony legyél a nagy dolgok mögött megbújó apró részletekre is.

Ha az autót láttad meg először, az azt jelenti, hogy fontos számodra a lendület, az, hogy pörgős életet élj, hogy szabadon teljenek mindennapjaid és hogy mások ne nagyon szóljanak bele abba, amit épp csinálsz. Azért nem árt néha behúznod a kéziféket, kicsit megpihenni, illetve meghallgatni más emberek véleményét is.

Ha az A betűt vetted észre elsőnek, akkor olyan ember vagy, aki mindig kiszúrja a legapróbb részleteket is, igazi sasszemmel rendelkezik a szó szoros és átvitt értelmében is. Őrizd meg ezt a tulajdonságodat, de néha kicsit emelkedj felül a részleteken és vizsgáld meg a nagyobb összefüggéseket is, hogy a teljesebb összképet is láthassad.

Oszd meg, hogy mások is kipróbálhassák magukat! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jákob Zoli csak pislogott, mikor Nati a rúdhoz lépett és táncolni kezdett! Őrület, mit művelt: