Oldal kiválasztása

Rengetegen találgatták, vajon a vasárnapi Sztárbox meccsek is hoznak-e olyan parázs ütközeteket, mint amilyen az Istenes – Rácz meccs volt.

Arról napokig beszéltek az emberek,és sokan meglepődve vagy épp megnyugodva vették tudomásul, hogy végül Jenő és Bence elásta a csatabárdot.

A műsorvezető és a séf találkoztak, Bence pedig bocsánatot kért viselkedéséért: Ide kattintva láthatod, hogyan.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogyan kért elnézést Jenő, és mit árult el arról, miben maradtak Bencével.

A most vasárnapi Sztárbox meccsek tehát nyugodtabb mederben folytak, ám Molnár Áron és Józan László mérkőzésén már az első menetben bedobták a törölközőt! Ide kattintva visszanézheted, mi történt.

Az Árpa Attila és Pintér Tibor közti ütközet végigment, mind a négy menetet átbokszolták a felek, de nagyon elfáradtak a végére. “Már az első menetben óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra.

A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került, miközben szemmel láthatóan mindkét versenyzőnek rohamosan fogyott az energiája.

A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, igazi megváltás volt a gongszó az ország legismertebb lovas színésze számára.

A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek” – derül ki az RTL tudósításából. Mindketten alig álltak a lábukon a meccs végére.

A mérkőzést egyhangú pontozással Árpa Attila nyerte meg, és a nyilatkozatokban, nagyon sportszerűen mindkét fél gratulált egymásnak és méltatta ellenfelét. Itt visszanézheted az összecsapást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schmuck Andor elárulta, hány nővel volt eddig komolyabb kapcsolata: durva számot mondott