Oldal kiválasztása

Úgy látszik, Majkának az ősz mindig tartogat valami rossz és kellemetlen betegséget. Tavaly a világjárványt kapta el, ami annyira ledöntötte a lábáról, hogy még kórházba is kellett mennie, és jó pár napot ott töltenie.

Ezúttal is valamilyen agresszív vírus támadta meg a szervezetét, és amikor már azt hitte, túl van a nehezén, jött a fekete leves. Így ír erről közösségi oldalán:

“Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre mar úgy éreztem kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel mar enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem” – olvashatjuk bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Majka nem győz elég hálásnak lenni orvosának, aki, mint a rapper írja, ezúttal is “életet mentett”. Jobbulást kívánunk!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Feleségének azt hazudta, legénybúcsúra megy: aztán kiderült hol volt valójában és a nő elsírta magát