Oldal kiválasztása

Edward Furlong 1977. augusztus 2-án született a kaliforniai Glendale-ben Eleanor Torres fiaként.

A szakmai áttörést és világhírnevet a fiatal John Connor szerepe hozta meg számára az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben, Arnold Schwarzenegger partnereként. Mindössze 14 éves volt ekkor.

Alakításáért Furlong Szaturnusz-díjat és MTV Movie Award-ot kapott. A következő évben az Amerikai szív című független filmben játszott Jeff Bridges oldalán.

A szintén 1992-es Kedvencek temetője 2. újabb Szaturnusz-díj jelölést jelentett Furlongnak. Az 1993-as A mi házunk című drámában Kathy Bates színésznő mellett tűnik fel, Furlong alakításáért Young Artist Award-ot nyert.

További kritikai elismeréseket szerzett az 1998-as Amerikai história X című filmjével. Emlékezetesebb 1990-es évekbeli alakításai közé tartozik még a Kis Odessza – A bűn fészke (1994), az Agyrém (1994), A fűhárfa (1995), A gyanú árnyéka.

Az évtized során olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Edward Norton, Meryl Streep, Liam Neeson és Christina Ricci. A filmezés mellett rövid időre zenészként is aktív Furlong 1991-ben jelentette meg Hold on Tight című albumát.

Fontosabb szerepet utoljára a Detroit Rock City (1999) és az Állati kiképzés (2000) című filmekben kapott.

Ezután karrierje hanyatlani kezdett és egyre több zűrös balhéba keveredett, rendőrségi ügyekbe is.

Ahogy egyre lejjebb csúszott, úgy torzult el külseje is. Ezek a képpárok remekül bemutatják:

Fogait is elvesztette, azonban úgy tűnik, most végre kezd kimászni a gödörből:

(Kép: Oriol Font Facebook oldala)

Szívből kívánjuk Edwardnak, hogy képes legyen talpra állni, és újra beinduljon a karrierje.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a gyönyörű nő Putyin állítólagos szeretője, akit csak "árnyék-first-lady"-ként emlegetnek