Oldal kiválasztása

Sarah és Robbie Tripp igazán irigylésre méltó életet élnek. Na nem azért, mert mondjuk tele vannak pénzzel vagy mert mindketten olyan külsővel rendelkeznek, mintha most léptek volna ki a magazinok címlapjairól.

Épp ellenkezőleg: teljesen átlagos életet élnek, átlagos külsővel és keresettel. Mégis boldogok, mert elfogadják magukat olyannak, amilyenek és az apró dolgoknak is tudnak örülni.

Annyi év házasság után még most is nagyon szeretik egymást, és Robbie a mai napig teljesen odavan feleségéért, Sarah-ért. Neki az ő teste pont úgy tökéletes, ahogy van.

Nem akarja, hogy párja különböző beavatkozásoknak vesse alá magát. Büszkén mutatta meg felesége gömbölyded idomait ezeken a strandolós képeken, és az sem érdekelte, ha egyes kommentelők beszóltak neki.

A hozzászólások többsége egyébként is támogató volt, sok boldogságot kívántak a párnak, és azt írták, nem kell mindenkinek csontsoványnak és modellalkatúnak lenni, egy kerekdedebb hölgy is lehet szép:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Brutálisan kiakadt Tóth Gabi a nézők döntése után: "Megvan a szenzáció, az emberek felháborodhatnak és a kattintások csak..."