Oldal kiválasztása

A Hal a tortán című műsor, a TV2 saját fejlesztésű folytatásos főzőműsora hosszú éveken keresztül hatalmas sikerrel ment. Az adások 2008 márciusában kezdődtek. Heti bontásban 4-5 összesorsolt híresség illetve sztár küzd meg „csapatként” azért, hogy elnyerje a “tökéletes házigazda” és a “legjobb sztárszakács” címet.

Az utóbbi években a műsor szünetelt, hamarosan azonban új részekkel jelentkezik, és részben meg is újul. A háziasszony például Gáspár Bea lesz, aki látványosan lefogyott az elmúlt időszakban.

Olyannyira jó formában volt a megújult műsor első részeinek forgatásakor, hogy még a stábtagok is dobtak egy hátast, milyen csinos. Bea asszony büszkén számolt be közösségi oldalán új szerepköréről:

“Sziasztok! Most már én is hírül adhatom, hogy én vagyok a megújult Hal a tortán c. Gastroreality háziasszonya! Imádom ezt az új szerepet, nagyon élvezem az új munkát” – olvasható a feltöltött fotók mellett.

Gáspár Bea valóban remekül néz ki a képeken:

 

View this post on Instagram

 

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Árpa Attila brutális meccse után beszólt Istenes Bencének: "Meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint..."