Oldal kiválasztása

A magyarországi X-Faktor évadainak több nagyon népszerű férfi nyertese is van, gondoljunk csak például: Vastag Csabára, Kocsis Tiborra vagy Oláh Gergőre. Egyikük most úgy döntött, véget vet a titkolózásnak, és elmondja ország-világnak, hogy egy férfival él boldog párkapcsolatban.

Erre pedig az alkalmat D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című rendkívül népszerű sorozata szolgáltatta, ami az egyik legkedveltebb tartalom a legnagyobb videómegosztó portálon.

Ő pedig nem más, mint Kocsis Tibor, akiről eddig csak családtagjai és legközelebbi barátai tudták, hogy a saját neméhez vonzódik, mostantól azonban mindezt már a nagy nyilvánosság előtt is vállalja. Így mesélt erről:

“Egy férfinak erről nem olyan nagyon könnyű beszélni, de most azért is vagyok itt, hogy elmondjam, én egy férfival élek együtt. Nagyon boldog párkapcsolatban vagyok hosszú évek óta. Szerelemben, boldogságban és egy teljesen átlagos párkapcsolatban. Nagyon fura ezt így kimondani most hangosan, de mondjuk ki, hogy meleg vagyok” – közölte remegő hangon az X-Faktor második évadának győztese:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a meseszép barna hölgy Marics új barátnője? Tóth Andi biztos fortyog a féltékenységtől: