Oldal kiválasztása

Ha rápillantunk az itt látható képre, 100-ból 99-en nem meredünk rá fura szemekkel, nem nézzük tátott szájjal, hiszen egy teljesen átlagos szituációnak gondoljuk mindazt, amit bemutat.

Egy parkos területet látunk, járókelőkkel a járdán. Idős-fiatal, nő-férfi, mindenki képviselteti magát, még egy kocogó is. Talán csak az tűnhet fel a képen, hogy fúj a szél.

Ezt láthatjuk a fák lombjaiból, illetve a járókelők ruháinak lebegéséből is. És itt van a kiskutya elásva, vagyis ezzel kapcsolatban kell keresnünk a hibát. A szél fújásával illetve annak következményével van összefüggésben a dolog.

Nézz csak meg mindent újra. Életszerű az ábrán látható minden egyes részelt? Ha megtaláltad a hibát és szeretnéd ellenőrizni, jól gondolkodtál-e vagy rögtön a megoldást akarod látni, akkor görgess

L

E

J

J

E

B

B

A lila ruhás hölgy ruháját rossz irányban, a többiekéhez és a fák lombjaihoz képest ellentétes irányban fújja a szél. Ez a hiba a képen.

Oszd meg, hogy mások is játszhassanak!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A nő évekig szenvedett orra formája miatt: a szakemberek átalakítását követően a változás lélegzetelállító