Oldal kiválasztása

A pénztárnál való sorban állás enyhén szólva nem tartozik a legszórakoztatóbb napi tevékenységek közé. Ki kell várnunk azt a rengeteg embert, aki előttünk fizet, ráadásul nekünk is egy csomó pénzt kell kiadnunk azért, hogy megvehessük a kosarunkba pakolt dolgokat.

Ebben a videóban is a fásult arcokat láthatjuk, amint a kasszához érnek, hogy kifizessék vásárlásuk értékét. Azonban néhány pillanat múlva az arcok egyszer csak felderülnek.

Előbb értetlenkedés fut át rajtuk, aztán pedig a hála és a meghatódottság lesz úrrá az embereken. Hogy miért? Mert a pénztár mellett álló férfi a fizetés pillanatában a vevők helyett fizet a kasszásnak. Ő egyenlíti tehát ki a vásárlások ellenértékét. Úgy döntött, hogy teljesen idegeneknek fog segíteni, akik rászorulnak.

Érdemes figyelni az emberek arcát, milyen hálásak. Ők egytől egyik nehéz helyzetben vannak, és ez a cselekedet rengeteget jelent számukra. Sok ilyen jótevőre lenne szükség:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az idős bácsi egy zacskó apróval bajlódott a pénztárnál. A kasszás reakciója cseppet sem az volt, amire számítottam: