Oldal kiválasztása

Noah Wyle, a Vészhelyzet népszerű Carter dokija 1971. június 4-én született, így már az 50. életévébe lépett. Nehéz elhinni, hogy a sorozatban kis tejfelesszájú medikusként népszerűséget szerző színész is már bizony közel fél évszázadot élt.

Sőt: a Vészhelyzet első részének bemutatása óta is már eltelt több mint 25 év! Bármekkora közhely, tényleg igaz, hogy repül az idő. Természetesen, 25 év alatt Carter doki, azaz Noah Wyle is rengeteget változott: viszont még mindig nagyon népszerű.

Igaz ami igaz, a Vészhelyzet sikerét későbbi szerepeiben már nem tudta megközelíteni, legismertebb alakítása Carter doktoron kívül a Titkok könyvtára sorozat Flynn Carsene, a kíváncsi könyvtáros szerepében nálunk is sokszor látható a hazai tévékben.

Friss képeit elnézegetve megállapíthatjuk, hogy fiatal, kamaszos külsejű medikusból szakállas macsó vált: neked melyik külseje tetszett jobban a régi vagy az új? Így nézett ki egykoron:

És így mostanában:

Ezen az idei felvételen egy díjátadó gálán látható:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Majka alig találta a szavakat, mikor egy versenyző alsógatyában odalépett hozzá és kérdőre vonta: