Oldal kiválasztása

Megan Adams talán életének egyik nagy pillanatát élte át, amikor a Poppy Girls együttesben énekelhetett, az eseményen pedig jelen volt II. Erszébet is. A dal a lány elevenébe vágott: édesapja, Billy Adams ugyanis a Királyi Haditengerészet parancsnokaként dolgozik, élete nagy részét szolgálatban tölti, így nem lehetett jelen a kislánya életének egyik mérföldkövén.

Hatalmas áldozatot kell hoznod, ha a katonaságot választod. A családoddal eltöltött idő helyett a haza szolgálatát kell választanod. Mégis, sokan fizetik ezt az árat azért, hogy a hazájuk és a családjuk biztonságát megteremthessék

Megan és négy másik kislány, aki szintén katonacsaládból származik, a The Call (No Need To Say Goodbye) című érzelmes lírai dalt énekelték el a színpadon.

Hangjuk, akárcsak az angyaloké, lágyan és kristálytisztán csengett szerteszét a zsúfolásig megtelt koncertteremben. Már ettől kicsordulhatna a könnyünk, de érdemes végignézni a videót, ugyanis a záróképekben Megan különleges ajándékot kap a szervezőktől:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hajbeültetésen esett át Curtis! Már posztolta is a beavatkozás utáni fotókat, mutatjuk!