Oldal kiválasztása

Riley Elliot ételfutárként dolgozik Las Vegasban. A csillogó-villogó amerikai városról mindenkinek a kaszinók, a pénz, az elegáns szállodák és a nagy sztárok jutnak eszébe, pedig a városban jelen van a nyomor is.

Rengeteg ember keményen dolgozik, hogy Las Vegas fényűző imázsát megteremtse, ők maguk azonban mégis kevés pénzből kénytelenek élni, és róluk alig beszél valaki.

Közéjük tartozik Riley is, aki, miután az emberek alig adtak neki borravalót, kis fizetése miatt nagyon nehéz helyzetbe sodródott és félő volt, hogy utcára kerül.

Közzétett egy videót, amiben könnyek között arra kérte az embereket, hogy ha tehetik, akkor adjanak neki több borravalót. A videóban Riley Elliot elmondta, volt, hogy 45 perces út után 3 dollárt kellett fizetnie a parkolásért, de csak 4 dollárt keresett a borravalóval együtt.

A kisfilm az internetezőknek köszönhetően rendkívül népszerű lett, rengetegen látták, és ennek hatására nagyon hamar meg is nyíltak a pénztárcák: a felvétel után temérdek pénzt küldtek Elliotnak, aki már ott tart, hogy alapot hozott létre a többi futár megsegítésére:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, hogy néz ki most a Titanic kedves kislánya, akivel DiCaprio táncolt! Te felismernéd a fotóiról?