Oldal kiválasztása

Salma Hayek egy időben nagyon felkapott színésznő volt. Igaz ami igaz az, utóbbi időben kicsit mintha leáldozóban lenne a karrierje, de a 2000-es években volt egy olyan időszak, amikor nagyon sok filmben szerepelt.

Nem meglepő, hogy a színésznő nagyon gazdag, vagyonának a jelentős részét mégsem ő, hanem üzletember férje, a francia származású François-Henri Pinault kereste.

Éppen ezért időről időre a színésznőt kikezdik a rossz nyelvek, miszerint csak a pénzéért ment hozzá a dúsgazdag üzletemberhez, aki a Kering elnöke és vezérigazgatója, valamint a Groupe Artémis elnöke.

Salmát nem érdeklik ezek a gonosz vádaskodások, sokkal jobban örül annak, hogy ő és férje már 15 éve boldogok.

2009-ben, Valentin napon pedig össze is házasodtak. Azóta is töretlen a kapcsolatuk.

“A képeken nem látszik, milyen varázslatos ember. Sokkal jobb emberré tett engem.

Amikor feleségül mentem hozzá, mindenki azt mondta, hogy csak a pénze miatt megyek hozzá. De én úgy vagyok vele, hogy gondoljanak csak, amit akarnak.

Tizenöt éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást. Nem sértődök meg ezeken a kommentárokon, mondjanak csak, amit akarnak” – nyilatkozta Salma Hayek.

(Képek: Instagram – Salma Hayek)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, milyen ütések voltak Rácz Jenő és Istenes Bence botrányos meccsén! A bíró alig tudta őket szétválasztani!