Oldal kiválasztása

Egy kétségbeesett hölgy fölhívja a különleges tudakozót:

“Nagyon bízom benne, hogy tud rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani.

Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok,… a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak!

Nem tudom, most mihez kezdjek, kérem, segítsen.”

Erre a vonal túlsó végén lévő hang is megszólal:

“Kedves Hölgyem!

Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizze, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizze az összes vezetéket ami a motorhoz vezet.

Szintén ellenőrizze az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézze meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag-szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.

Remélem, hogy tudtam segíteni!”

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

(Képünk illusztráció)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem nyugodott bele abba, hogy szülei idősotthonba kerüljenek: sokkal jobb megoldást talált ki