Oldal kiválasztása

A 34 éves ikerpár, Anna és Lucy DeCinque Ausztráliában, Perthben él. Ahogy az ikrek többsége, gyerekkorukban ők is mindent együtt csináltak: ugyanazokat a dolgokat ették, ugyanolyan ruhákat hordtak.

Igen ám, de ez a szimbiózis máig tart: ráadásul nemcsak együtt esznek és együtt alszanak, egy és ugyanazon férfiért dobog a szívük, mindketten a 39 éves Ben Byrne-be szerelmesek.

Ők hárman 9 éve vannak együtt.Az ikrek egy interjúban azt is elmesélték, hogy azonos időben végzett petesejtfagyasztás és mesterséges megtermékenyítés után egyszerre szeretnének gyereket szülni.

„Szeretnénk együtt megtapasztalni a terhességet. Mindent együtt akarunk megtapasztalni. Együtt halunk meg, egyszerre öregszünk meg, biztosan így lesz.” – mondta az egyik nővér.

„Az első este, amikor találkoztunk, mindketten megcsókoltuk őt.” – mesélte Anna.

„Valahogy úgy voltunk vele, hogy: tetszik nekünk ez a fiú, lássuk, hogy alakulnak a dolgok. A múltban a kedveseink nem értették meg a köztünk lévő szoros testvéri kapcsolatot. Ben elfogad minket, úgy ahogy vagyunk, ugyanúgy kezel bennünket, és féltékenységnek egyáltalán nincs helye a kapcsolatunkban.” – lelkendezett Lucy.

Egy külső szemlélő számára elég morbidnak tűnhet ez a különleges kapcsolat, ám minden jel arra mutat, hogy az ikerpár és Ben kiválóan megértik egymást, és hármasban boldog számukra igazán az élet.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Putyin legújabb bejelentése után sokan megkönnyebbültek: "Hadd biztosítsam önöket, hogy..."