Oldal kiválasztása

Az itt látható, igazán igéző tekintetű cicában látszatra semmi különös nincs, ha csak az nem, hogy valóban nagyon varázslatos a pillantása.

Pedig, hogyha eláruljuk, mi az, ami egyáltalán nem átlagos a macskában, akkor valószínű, hogy te is pont úgy meg leszel lepve, mint mi voltunk, amikor megtudtuk az igazságot.

Elsőre ugyanis mi sem jöttünk rá, hogy mi olyan egyedi ebben a cicában, de aztán egy kis kutakodómunka után kiderült minden. Veled is megosztjuk az információt, hogy lásd, görgess egy kicsit

L

E

J

J

E

B

B

Az itt látható macska, csakúgy, mint hamarosan bemutatandó többi társa nem élő állat. Gardenia Miru japán művész gyapjúból, nemezelési technikával annyira valóságos állatokat alkot, hogy még a leggyakorlottabb szemeket is megtéveszti.

A nemez állati szőrből készül. Forró vizes gyúrás hatására, a szőrön elhelyezkedő pikkelyek összeakadnak és így ebből az összetömörödött szőrből alakul ki egy erős anyag. A művész főként kutyákról és macskákról mintázza a cukiságokat, amelyeknek még a tekintetük is annyira valószerű, hogy teljesen élethűnek tűnnek:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A Harry Potter filmek tejfölszőke tinijéből bajuszos, barna pasi lett, aki mellett elmennél az utcán: te felismernéd?