Oldal kiválasztása

Drew Kohn ambiciózus srác volt és fényes jövő állt előtte, hiszen kiváló eredményeket ért el a sportban. Aztán az egyik nap egyik pillanatról a másikra minden összeomlott körülötte.

Néhány nappal 23. születésnapja előtt épp az edzőterembe tartott, amikor bekövetkezett a rettenetes tragédia.

Egy szörnyű motorbaleset következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, szinte semmi esélye nem volt a felépülésre.

Levegőt is alig bírt venni a baleset után, aztán állapota még rosszabbra fordult és kómába esett.

Nyolc hónapig feküdt öntudatlan állapotban, miközben a családja minden elképzelhetőt megtett, hogy visszahozza őt az életbe.

Már az orvosok is lemondtak róla, egyvalaki azonban végig hitt a felépülésében. Az édesanyja. 240 napon keresztül kitartóan fohászkodott, és arra kérte a Jóistent, tegyen csodát.

Eközben Drew, szeretett fia csak feküdt a kórházi ágyában, és olyan volt, akár egy mozdulatlan bábú. 8 hónap után aztán bekövetkezett a csoda, hiszen orvosi magyarázat nincs rá nagyon.

Drew magához tért, még nem tudott beszélni. Hetekig nem szólalt meg. De aztán újabb csoda történt: a fiú egyszer csak válaszolt édesanyja szavaira, meglepve őt és az orvosait is.

“Anya, jól vagyok. Szeretlek, anya” – ezt mondta. Édesanyja szerint felemelő élmény volt Drewt újra hallani.

Drewnak még nagy utat kell megtennie a teljes gyógyulásig, de úgy tűnik, a nehezén már túl van. Itt láthatsz édesanyjáról róla egy videót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A keresztlányom kertész és sikerült rávennem, hogy elárulja, mitől pompáznak ilyen szépen a futónyövényei