Oldal kiválasztása

Amikor ezt az apukát a haditengerészet arra szólította fel hogy tengeren túl teljesítsen szolgálatot és harcoljon, akkor talán élete legnehezebb pillanatait élte át. Otthon kellett hagyja Michaelt a 6 éves kisfiát.

Azonban Michael más volt mint a többi kisgyermek, hiszen nem szaladgálhatott kedvére egy súlyos betegség miatt, amely következtében lebénult és tolókocsiba került. Az orvosok azon a véleményen voltak, hogy sajnálatos módon a cerebrális paralízis olyan mértékű, hogy nem fog soha tudni lábra a állni a gyermek.

Elképzelhetitek, milyen nehéz lehetett az apának búcsút inteni a sérült kisfiának. Azonban a család és Michael nem adta fel a harcot és az orvostudomány véleményére fittyet hányva óriási célt tűztek ki: Mire hazajön az édesapa akkora Michael elébe szalad.

Sok olyan videó kering a megosztókon amely az emberek pozitív gondolkodásait, reményét erősíti, de ez nálam valóban célba ért. Egyenest a szívemhez:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Neked is van védőangyalod! A nevét is tudjuk! Tuti meglepődsz majd, ha felfedjük, ki is ő valójában: